Vardagsbabbel...^^

Godagens ^^ Det är visst skola (igen) och egentligen har jag inte direkt någonting att blogga om, så jag boggar om allt ;)
 Till att börja med, så kan jag berätta lite småsaker om skolan, som att vi har fått byta platser i vårat hemklassrum och nu sitter jag brevid en av mina absolut bästa vänner ^^ Skälet till att vi får sitta brevid varandra är troligen att hon är rena rama mattegeniet och jag är ganska dålig på matte, så tanken var väl att hon skulle hjälpa mig, men det är hon nästan för lat för. Hon vill bara spela spel på min mobil ;)

 Nåja, det bryr ni er säkert inte så mycket om så då kan jag ta och berätta nåt annat..^^ Jag både längtar och fasar inför datumet den 6 December för då har vi "värsta SO-provet" och en skiva som jag har beställt ska komma då :)


Låt från skivan "Wonder World" ^^

Ja och annars då, nej det är väl bara o erkänna, jag har faktiskt inte alls egentligen något att blogga om så jag ska nog ta och ge upp nu X9

Bloggar kanske mer (och förhoppningsvis mer vättigt) senare idag =^w^=

Kramar Li

Första advent

Hej där! Nu är jag hemkommen från skyltsöndag som är en sorts julmarknad med Hanna. Sitter här och bloggar medan mamma fixar lussebulledeg och det luktar verkligen advent osså lyssnar vi på julmusik! ^^
Idag har jag som sagt varit och skött Evita och hon är tyvärr fortfarande halt, men det som är bra med det är att det är lättare att sköta henne på vardagar eftersom hon aldrig går på några lektioner. En dålig sak med det är att det börjar bli hästbrist på lektionerna..
Iaf så gjorde jag henne lite extra fin med glitter för fotografering. Här har ni en bild på henne och mitt julpynt i rummet.


Äntligen snö!

Ja, som man har längtat och väntat på snön och nu, på första advent kommer den äntligen! :D
Idag står det på schemat adventsmarknad med Hanna, lussebullebak, adventsfika och såklart, sköta Evita ^^.


Globen Horse show

Hej! Ledsen för att jag inte bloggat nåt under veckan, men jag har helt enkelt inte haft tid.
Igår var jag iaf till underbara Stockholm och jag, Frida och mamma gick på Globen Horse show! Det var helt fantastiskt och vi fick bl.a. se världsrekord i barbackahoppning där de hoppade utan sadel över 2.12 m! Det var bara 1 av 4 som klarade det, men ändå!!
Det blev inga särskilt bra bilder men några okej kan jag bjuda på nu iaf :)


Imöra äre skolaa

Hejsan, nu är ju helgen nästan slut och igår var jag på "Breaking dawn part 1" med två kompisar och idag har jag varit till stallet och pysslat och nu tittar jag på "Awkward." och ska gå och göra mig en smoothie.
På fredag ska jag åka till Stockholm och gå på Globen Horse Show med underbaraste Frida! :D
Nog med babbel nu, här har ni en liten förhands bild på vad jag har pysslat med :) Någon som kan gissa vad jag gör?


Fejkfrukt

Har tråkigt, så jag fotar lite fejkfruktfat.:)


Pysslat lite ^^

Hejsan!
Efter att ha blivit helt klar med ett stort SO arbete som jag har i läxa har jag nu tagit en lite längre paus än vad jag tänkt, innan jag ska börja på vårat ännu större musikarbete...
Jag har tittat lite på tv och här vid tv-bordet ligger ett pennfodral jag har piffat till.
Jag har bara cuttat sönder gamla min häst tidningar och limmat fast :)


Hemstudiedag!

Hej hej!
Igår, ca en timme innan vi slutade för dagen, fick vi veta att vi har hemstudiedag idag. Hoppas ingen stackare missade den informationen och åkte till skolan imorse ;)

Mig passar det väldigt bra med hemstudiedag, eftersom vi har så mycket läxor/prov/uppgifter just nu..

Fast innan jag tar tag i arbetet ska jag äta frukost + efterrätt (polkachokladboll) och titta på OMG Youth som är en koreansk reality serie om sångerskor som ska bo på vad man kanske kan beskriva som en bondgård?


Frostpromenad

Hejsan^^
Nu är jag tillbaka efter en liten promenad tillsammans med pappa ute i detta fina frostväder. Självklart vart det en massa bilder, och här får ni se några! Copyright!


Fastnade visst...

Japp, kom tillsist upp imorse och efter att ha ritat en stund lade jag mig istället på golvet i två sekunder, och självklart kommer det en kisse och somnar på min mage och därmed satt jag fast...


Lördagen är snart slut...

Jao, sen är det söndag och sen är visst helgen redan slut...


Helg!

Hejsan^^
Jag ber om ursäkt för att det har stått lite stilla här nu ett tag, men jag har försökt att blogga och det har inte funkat:(
Nu vill jag försöka visa vad det är jag har köpt under resan. Enjoy!


Wonder socks

Hejsan:) äntligen har jag fått tag på internet igen :) igår var jag och shoppade ordentligt och hittade en koreansk hello Kitty affär. Det vart inga HK grejer men en present åt Hanna och -trot eller ej- wonder girls strumpor!
Dem hade bara två par strumpor med wonder girls (och så en massa andra grupper) så det blev en par med Mimi och ett par med Sun :)

Sedan var vi på en marknad också där jag köpte lite smycken och en kigurumi (typ som en japansk onepiece) fast den får ni se bild på senare:)
Förlåt för att bilderna blev upp och ner :s


I'm in New York

Hej där! Jag är in New York nu, som jag berättade om. Jag är ledsen att jag inte har bloggat nåt, men jag har inte haft internet anslutning.
Igår var det haloween, och det är jättestort här i USA. Vi köpte några jättegoda (och väldigt mättande) haloween cupcakes :)
Jag har inte köpt så mycket än, bara en tröja :)


RSS 2.0